Cumpara simplu si usor pentru copilultau

Navigheaza pe site folosind casuta de cautare pusa la dispozitie. Adauga produsele dorinte in cos prin apasarea butonului ”ADAUGA IN COS
Odata finalizat cosul de cumparaturi, iti vom solicita cateva detalii personale:

Puteti face comanda rapid fara sa fiti inregistrati in magazin. Trebuie numai sa completati formularul cu datele pentru livrare.

  1. Daca esti persoana fizica sau juridica (pentru a putea emite factura).
  2. Nume si prenume
  3. Telefon
  4. Email
  5. Adresa de livrare a jucariilor
  6. Alegi metoda de plata

 

In functie de produsele alese, adresa de livare si modalitatea de plata se va calcula costul final al transportului. Daca ti-ai facut contpe site-ul nostru, atunci adresa de facturare si adresa de livrare vor fi memorate in contul tau si nu va trebui sa le mai completezi de fiecare data.

La ultimul pas vei avea posibilitatea sa adaugi cateva comentarii suplimentare la comanda. Introdu aici modelul dorit pentru produsele disponibile in mai multe variante. Poti preciza de asemenea daca doresti un anumit interval orar de livrare.

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de inregistrare al comenzii ce va contine proforma, urmand ca apoi produsele sa fie colectate si pregatite pentru livrare. Dupa finalizarea coletului veti primi un e-mail cu AWB-ul acestuia. In cazul in care exista diferite situatii cu anumite produse din comanda veti fi contactat prin telefon sau email.

 

Comenzile telefonice se pot plasa in intervalul:

Luni – Vineri: 09:00 - 17:00

Pentru produsele ce sunt disponibile in mai multe modele sau culori trebuie specificat modelul sau culoare dorita in formularul de comanda, la sectiunea ”Comentarii”

In situatiile in care o comanda nu contine toate produsele solicitate, clientul va fi informat, iar comanda se poate livra fara costuri aditionale.

FUN PROVIDER SRL isi rezerva dreptul de a actualiza continutul acestui site in orice moment, fara nici un fel de notificare prealabila.