Toate produsele ce se comercializeaza pe site-ul www.pufcatoys.ro  au garantia oferita de producatorul respectivului produs. Garantia se solutioneaza la sediul FUN PROVIDER SRLprin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionariigarantiei revine in responsabilitatea FUN PROVIDER SRLiar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid Fan Curier. Solutionareagarantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componentepiese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiuneasubstantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize faraimpamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

Echipa PufcaToys va asigura in implicarea totala pentru a rezolva eventualele probleme aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.

FUN PROVIDER SRLrealizeaza campanii de reduceri si promotii pentru produsele importate sau distribuite . Comerciantul nu are obligatia de a anunta in prealabil organizarea acestor campanii. Comerciantul ofera posibilitatea clientilorsai de abonare gratuita la serviciul de newsletter unde pot fi anuntati in prealabil de existenta unor campanii de reduceri.

Promotii in derulare:

Perioada in care se desfasoara aceste promotii sau reduceri poate fi modificata farainstiintare prealabila in functie de stocul disponibil.