Bine ati venit in lumea Pufca Toys!

            Copii, tatici, matusi si pici, mamici, bunici, bine v-am gasit. Suntem o echipa tanara cu idealuri ce incanta sufletele celor mici, cu jocuri, distractii si jucarii specifice oricarei varste. 

            Cu o experienta vasta in domeniul jocurilor si distractiilor materializate prin jucarii de tot felul, experienta ce izvoraste din munca continua, depusa in amenajarea de locuri de joaca profesionale, noi, cei de la Pufca Toys, detinem astazi un brand de jucarii relativ nou pe piata romaneasca.

            Jucarii rezistente, din plastic colorat, menite sa atraga curiozitatea celor mici, sa ii mentina activi si ocupati cu explorarea acestui mediu dinamic al distractiei, ne aduc in topul celor mai buni retaileri din domeniu. Raportul calitate-pret este atuul nostru principal, de aceea ne bucuram sa va putem oferi astazi o gama variata de jucarii ce vor multumi orice critic.

            Gama noastra de produse include in special jucarii de dimensiuni mari, de la casute de joaca, tobogane si seturi plastic, scaunele, masute, bancute, seturi fitness, gardut si tarc imprejmuire, pentru crearea unui spatiu dedicat in totalitate celor mici si un ambient ce atrage la joaca si descoperire, la masinute, biciclete, motociclete, balansoare si caluti, ce ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte aptitudinile si creativitatea.

            Cei mari, cu acelasi spirit tanar si jucaus pot alege din gama noastra de cosuri baschet si porti de fotbal, bile plastic si piscine sau elemente soft din burete paviment-podea moale tip puzzle si echipamente gradinite, menite sa ofere confort, rasete si distractie maxima.

            Brandul nostru de jucarii pufcatoys beneficiza de un raport calitate-pret de neegalat si se adreseaza, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice (distribuitori, revanzatori). Colaboram cu persoane fizice care cauta sa le ofere celor mici un spatiu special amenajat pentru distractie, dar suntem deschisi si pentru colaborari cu distribuitori si revanzatori pe care ii asteptam cu incredere, profesionalism si o serie de oferte dedicate.

            Experienta in domeniu, ideologia dupa care ne ghidam in multumirea tuturor clientilor care ne trec pragul si oferta vasta de produse si jucarii de care dispunem, va vor convinge inca de la prima interactiune.

Si noua, la fel ca celor mici, ne place sa ne jucam. Inca, ne place sa ne jucam, sa retraim copilaria de alta data, acea copilarie in care oferta de jucarii era mai limitata decat azi, dar acea copilarie in care distractia avea aceeasi valoare si care aducea aceeasi satisfactie ca acum. Tocmai de aceea, noi cei de la Pufca Toys am ales sa mentinem nestins spiritual curat al copilariei si sa ne bucuram impreuna cu cei mici de astfel de momente fericite, pline de haz si voie buna. 

Suntem o echipa tanara, energica, cu nostalgia si bucuria  copilariei in suflet, de aceea, facem tot ce ne sta in putina sa ne multumim clientii prin calitate, preturi avantajoase, promtitudine si oferte inedite.

Ne gasiti pe strada Constantin Brancusi, nr.63, bl.2A, ap.33, in Constanta sau pe pagina de contact https://www.pufcatoys.ro/contact/.

Va asteptam cu drag!